Have a nice day!

sâmbătă, 15 octombrie 2011

Artificii

              E trecut de 1 noaptea sau ziua, cum vreti sa-i spuneti. A fost un concert destul de smecher cu ocazia aniversarii a 4 ani a televiziunii locale, prilej sa facem un spectacol cu Alex si Hara. Si altii.

              Nu o sa zic ca baiatul in geaca alba era si el pe-acolo, in geaca albastra de data asta. Ramane pentru paralelism sintactic baiatul cu geaca alba. Nu vreau sa ma obosesc creierul cu garderoba lui. E frumos foc!

                 
              Bineinteles ca eu ca proasta dansam lipita de un coleg de an cu el. Oricum nu i-ar pasa. Pentru ca a luat si el doua fete si dadea din maini mai mai sa-si ia zborul. Daca zburam amandoi era altceva. Am de gand sa pun un prieten sa-l lege de o racheta si pe mine de un avion cu reactie si sa ne lanseze pe aceeasi directie. E singurul mod in care ne putem intalni face to face. Legat de botul unui aparat de zbor nu cred ca va fi o problema sa ma asculte povestind ce simt exact. Caci despre aterizare, s-ar putea sa n-o mai apucam niciunul.

               
             Al dracului, mai are si ochi verzi. Culoarea mea favorita din tot Universul. E un verde timid, totusi e verde.

             Am zis ceva de focul de artificii? Imi doream sa nu se mai termine, asta e clar. Stateam cu ochii agatati de fiecare farama de lumina ce inunda cerul. Si ma gandeam la artificiile din mai. Si la cel alaturi de care priveam atunci. Ma gandeam ca si lui i-ar fi placut sa vada focul. Dar e la facultate si de.. are mult de invatat. Acasa, mai rarut ca-i mai dragut.

             N-ai nici cea mai vaga idee ce pierzi, boule! N-ai niciun pic de curaj. Pacat de ochii aia frumosi. Si de zambetul dulce. Si de nasucul tau micut. Ia mai du-te dracului, pana una alta ma duc sa dorm!

             Visee cum vreti voi! >:D<

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu