Have a nice day!

duminică, 24 iunie 2012

Vara rece







"Vara asta e mai rece fara tine".

''Cocalarii'' pot asculta si melodii bune.

Vara asta o voi petrece dand banii pe haine in loc de mancare, si balacindu-ma si bronzandu-ma, si plecand oriunde si oricand si cu oricine.

Vara asta nu se va termina pana nu ma voi satura de nisip, soare si sare. Vara asta e oficial vara mea!

Vara asta nu mi-o va strica niciun blond cu ochi albastri, saten cu ochi verzi sau mov cu picatele. Vara asta dragostea e undeva pe al 15-lea plan si au trecut in fata toate cacaturile gen superficialitate si indiferenta si no limits si restul lucrurilor pe care la criticam. Daca Fat- Frumos, insa, are de gand sa apara, sa stea linistit ca il primesc cu bratele deschise si cu o cana de apa rece dupa drum.

Vara asta o sa ma dau cu oja roz si o sa port haine roz si o sa ascult Guess Who si Voltaj si Disney Shit doar pentru ca pot si pentru ca nu e chiar shit.

Vara ASTA, chiar daca imi aduc aminte de el intre  5 si 14 ori pe zi o sa sugrum lacrimile cu streangul de lacrimi si nu o sa mai zic ca viata e de c***t.

Fata cu ochi tristi si cu inima franta e ingropata in curtea liceului langa iubirea ei din vara. Fata a murit si nimeni nu o plange. Fata asta cu ochi superbi si inima plina de sentimente happy e iubita si dulce si la dracu, traieste fara sa aiba timp sa regrete. In fond, si maine e o zi.

Vara asta e fierbinte outside si rece inside. Dar vara se sta afara asa ca nu ar fi neaparat o  problema. Iar daca intru, diferenta de temperatura as putea sa o iau ca pe un micro-aer conditionat instalat in atriul stang.

Vara, vara, vara, mare, soare, nisip, nisip, tantari, vara, vara, sare, nisip, vara, vara, vara vara vara vara vara......

Vara mea, la dracu!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu