Have a nice day!

luni, 25 februarie 2013

Utopie

O sa continui sa fac greseli, sa scad in ochii tai, sa iti devin indiferenta si chiar sa ma urasti. Sa intorci capul in cealalta parte cand trec pe langa tine, sa te strambi, sa te ridici si sa pleci daca imi auzi vocea, sa nu imi raspunzi cand te strig.

O sa continui sa zic lucruri stupide, sa ma port urat, superior si ca si cum nimic nu conteaza... Numai ca totul conteaza. O sa continui sa ma intorc, sa plec, sa o dau in bara, sa gresesc drumul, sa ratez sanse si momente, sa te dezamagesc, sa sa iti rad in fata.

O sa continui sa traiesc haotic, sa dorm duminica toata ziua, sa invat la bio, sa ma uit la South Park, sa te caut uneori, sa nu ma schimb brusc, sa fiu copilaroasa si ipocrita. O sa slabesc, o sa lupt, o sa vin in continuare nemachiata si nearanjata la liceu, ca si cum as da o fuga pana la paine.



O sa continui sa fac greseli si sa te dezamagesc, pana in momentul in care voi face ceva ce te va face sa ma iubesti sau, cel putin, sa ma respecti. Pana voi creste in ochii tai, pana iti voi demonstra ca nu sunt un om groaznic, ca stiu sa fiu acolo pentru cei dragi, ca pot sa fiu draguta, dulce, sa zic si lucruri adecvate si potrivite.

Promit ca fie si pentru o secunda, una, ma vei mai iubi. Sunt greu de iubit, dar stiu ca esti in stare. Si, chiar daca nu, o vei face involuntar. Voi face lucrul ala. Nu stiu care e, nu stiu cand imi voi da seama sau daca imi voi da seama, dar stiu sigur ca o sa se intample. Poti sa razi, daca ti se pare amuzant. Dar cand ma vei iubi, nimeni nu o sa mai rada.

P.S: Chiar daca dintre noi doi eu eram intunericul, cautam cu disperare lumina si, in acelasi timp, te faceam si pe tine sa stralucesti.












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu