Have a nice day!

sâmbătă, 9 martie 2013

Soare

"E poate prea devreme, dar stiu ca nimic nu poate opri primavara din drumul pe care a pornit."

M-am dat jos din pat si am scuturat puful de la patura de pe pantaloni. Era soare si aproape cald afara. 

Te-as cere inapoi si stiu ca ai veni in secunda doi, dar ti-as da rapid cu piciorul cum ai facut-o si tu. Ramai acolo, te rog. Ramaneti cu totii acolo.

Vreau copii. Vrea doua fete care sa ma strige "mami" si un sot care sa-mi aduca sambata dimineata o cafea cu mult zahar. 

Imi place ce traiesc, imi place ca mereu, odata cu primavara, odata cu soarele si caldura si mirosul puternic de flori de la mine din camera incep toate lucrurile sa mearga. Sa mearga bine. Primavara imi place sa ma uit in oglinda, primavara realizez ca am crescut, ca am slabit, ca am mai invatat ceva, preponderent anatomie. Primavara oamenii sunt buni, primavara iubesc.

Primavara hainele imi vin mai bine pe corp, am parul mai lung si am chef. Primavara mea.

S-a terminat. M-am plicitisit sincer sa rememorez tot ce am strait. Pana si Stefan Gheorghidiu s-a saturat la un moment dat. Sunt mai buna acum. Ma gandesc si la altii, la tine. Mi-a fost dor sa alerg, sa dansez, sa am nasturii de la gat descheiati. Respir mai bine caldura si soarele decat zapada si frigul. 

Norocul meu ca am o gramada de timp sa ma gasesc. Daca esti cu mine, e ok, ajuta-ma. Daca nu, eu o sa musc din Paradis fie ca ma sustii tu sau nu. Mi-am invatat bine toate lectiile si aceleasi greseli nu o sa le mai fac. E bine ca am dat-o in bara acum, la 16 ani, pentru ca de la 17 vreau sa iau nota 10 la tot ce tine de oameni.

Imi pare rau ca pe unii i-am pierdut, poate ar fi fost bine sa ii am alaturi pana la sfarsit sau cat mai aproape de el, dar nimic din ceea ce pare azi de neinlocuit nu e pentru totdeauna. Am facut loc bucuriilor si zambetelor de maine.

E soare, e bine. Am vise, am iubire de oferit cat sa umplu toate paharele din lume. Nu imi e dor de nimeni, doar de lumina mi-a fost. Acum eu sunt lumina, acum eu stralucesc.

Nicio noapte nu va fi lipsita de stele, nicio zi fara soare. Pot sa ma impac cu lipsa ta, dar nu cu frigul. O sa te chem la iarna probabil. Sau, la dracu, o sa dau drumul la centrala. Sau o sa bag lemne in soba. 






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu